Ditubuhkan Pada 15 Januari 2013
Pengasas 1: Na Einazwa
2: Alan Tam Selagi Termampu
InteGrasi.FM Ditubuhkan Sekadar Untuk Berkongsi Pengalaman Sambil Berhibur Ketika Keudara Di Saluran Radio Internet. Ia Juga Bertujuan Untuk Menjadikan InteGrasi.FM Sebagai Satu Saluran Komunikasi Bagi Merapatkan Jalinan Silaturrahim Sesama Pendengar Untuk Sebuah Persahabatan Yang Kekal Hingga Ke Akhirnya.
Moto InteGrasi.FM “ Galeri Muzik Generasi Alternatif ” Bermaksud Saluran Ini Mengutamakan Lagu-Lagu Pelbagai Irama Dan Rentak Muzik Masa Kini. InteGrasi.FM Juga Masih Mengekalkan Lagu-Lagu Retro Terbaik Kegemaran Pendengar.
Besar Harapan Agar InteGrasi.FM Terus Kekal Sebagai Sebuah Radio Internet Yang Dapat Memberikan Kepuasan Kepada Para Pendengar.Insyallah

Player

Current song: Loading ...
Current listeners: 22
Maximum listeners:
Server status:
AutoDJ status:
Source connected:
Station time:

Ahad, 22 September 2013


Unik! Stereng Kereta Ini Dibina Di Bahagian Tempat Duduk Penumpang


Unik! Stereng Kereta Ini Dibina Di Bahagian Tempat Duduk Penumpang | Sekali pandang kereta pacuan empat roda ini, memang tiada apa yang pelik boleh dilihat dari luar fizikal kereta ini. Namun jika anda lihat secara lebih dekat, kereta ini sebenarnya  telah diubahsuai dengan pemandu duduk di bahagianpenumpang belakang sementara penumpang pula berubah posisi duduk di hadapan pemandu. Perkarapelik ini dipercayai berlaku di Dubai. Walaubagaimanapun, KisahBest.My kurang pasti adakah pengubahsuaian ini mendapat kelulusan spesifikasi keselamatan untuk dibawa ke jalan raya. Jom lihat gambar di bawah ini.
k1
k2

Tiada ulasan:

Catat Ulasan